Terrasoverkappingen

VG Gardens, de beste keuze in pergola's, tuinkamers, schuttingen en carports.

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Een regenbui of niet, met de oplossingen van VG Gardens bepaalt u zelf wanneer u van uw tuin geniet! 

VG Gardens is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige aluminium pergolasystemen. Met de Greenline, Profiline en Highline pergola biedt VG Gardens altijd een passende terrasoverkapping naar wens.
Naast pergola's biedt VG Gardens ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen. Alle mogelijkheden zijn aantrekkelijk geprijsd en worden indien nodig op uw maat geleverd. Waardevol is ook het brede assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw pergola of tuinkamer naar wens in te richten. 
Uiteraard kunt u ook kiezen voor de vakkundige montageservice, maar met de uitgebreide montagehandleidingen is zelfbouw ook mogelijk. Milieubewust en duurzaam

Bij al onze duurzame producten ontvangt u een garantiecertificaat met fabrieksgarantie van 10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie? 

Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.