Pergola met elektrisch doek

HET STABIELE PERGOLASCHERM UIT ALUMINIUM VOOR FLEXIBELE WEERBESCHERMING IN ZOWEL PRIVÉ- ALS HORECATOEPASSINGEN

  • Een pergolazonnescherm met van een hoogwaardige aluminium cassette die zowel doek als techniek rondom beschermt. De cassette heeft twee geleidingsrails voor het doek en vaste steunen aan het einde van de uitval. Dat maakt dit scherm bijzonder solide en uiterst windstabiel.
  • Met de verschillende bevestigingen kan het scherm nagenoeg overal worden gemonteerd, ook op lastige huisgevels. In ingedraaide toestand (bijvoorbeeld in de winter) door de slanke constructie en het moderne design van de steunen en geleiders bijzonder onopvallend.
  • De zonneschermstof kan met de standaardmotor gemakkelijk in de gewenste positie worden uitgetrokken. Extra bescherming tegen inkijk en verblindend zonlicht kunt u op elk gewenst moment realiseren met de bijpassende verticale- of zijschermen.
  • Er zijn veel comfortverhogende accessoires leverbaar, zoals: draadloos bediende motor, warmtestraler, lichtlijst en nog veel meer.

Slanke constructie en toch perfect beschermend tegen zon en regen

Dit systeem kan zowel bij kleine als erg grote oppervlakken (bijvoorbeeld kleine balkons, dakterrassen, terrassen of in de horeca) worden toegepast. Op onbeschutte plaatsen met veel wind is het pergolazonnescherm de ideale keuze die bovendien ook beschermt tegen regen. En als bijkomend voordeel kan de breedte onafhankelijk van de uitval worden gekozen.

  • Dankzij de steunen is er ook bij wind een perfecte zonwering (ideaal voor balkons en dakterrassen) en vanaf een hellingshoek van 15° een optimale bescherming tegen regen.
  • Zorgt voor extra bescherming tegen inkijk en zon (bij laagstaande zon), kan ook worden voorzien van verticale- of zijschermen. Wij adviseren daarvoor met name de zip uitvoering met verborgen ritssluitingsysteem. Dit verticale zonnescherm kan op elk gewenst moment perfect worden geïntegreerd en biedt extra bescherming tegen wind. Met een stof van glasvezel-screen kunt u wel de omgeving bekijken, maar bent u beschermd tegen nieuwsgierige blikken.

Voorbeelden van speciale oplossingen
Accesoires

Met de optionele lichtlijst, die zowel aan de cassette als op de wand kan worden bevestigd, kunt u uw terras professioneel en perfect uitlichten. De lichtlijst kan als optie ook met een dimmer worden geleverd. De optionele infraroodwarmtestraler verwarmt niet de omgeving, maar alleen de voorwerpen of lichamen die rechtstreeks door de warmtestralers worden aangestraald. Binnen enkele seconden is de warmte duidelijk voelbaar. Infrarood- warmtestralers worden daarom veel gebruikt als optimaal warmtebron voor buitentoepassingen.